Trekveerpomp

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Kabelnetwerken aanleggen

    Zowel zakelijk als particulier. Wij leggen thuis- en bedrijfsnetwerken aan met de voorgeschreven certificeringen.

  • Verhuur

    Huren is voordeliger dan kopen. In de omgeving Amsterdam verhuren wij trekveren en een trekveerpomp. Ook ander materiaal kunt u met ons contact opnemen.

  • Webshop

    In onze webshop vind je een selectie van de goedkoopste trekveren en trekveerpompen die online beschikbaar zijn.

Vakmensen – Informatie – Verhuur


Bij ons vind je informatie omtrent het leggen van kabels door je huis. O.a. Handleidingen inzake kabels trekken. Ook kan je een offerte aanvraag doen bij gecertificeerde bedrijven in de electrobranche. Daarnaast kan je in de webshop de goedkoopste trekveren vinden, en deze direct kopen.

 

Tevreden klanten

Wifi signaal verbeterd

Wifi signaal verbeterd

Bussum

Erg blij met het nieuwe draadloze netwerk binnenshuis, we hadden amper internet in de tuin, en dat is middels een aantal kabels en extra router nu opgelost. Super!

Thuisnetwerk aan laten leggen

Thuisnetwerk aan laten leggen

Groningen

We wilden graag thuis beter met de familie tegelijk op internet maar de Wifi was hier niet sterk genoeg voor. Via Trekveerpomp in aanraking gekomen met Huibrecht, die alles perfect in orde heeft gemaakt. Ook alles is netjes weggewerkt en iedere kamer in huis is aangesloten op het snelle cat6 netwerk. Veel dank!

Loze leidingen utp kabels gelegd

Loze leidingen utp kabels gelegd

Zoetermeer

De oudere telefoonlijnen hadden we niks meer aan, het beste was dus vernieuwen. Liefst gebruik je de oude leidingen zodat alles netjes blijft! Er zijn nieuwe kastjes op de muren geplaats en alles is erg netjes aangesloten. We hebben nu overal goed internet in huis.

Een greep uit onze beste producten: